Loading...

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Βασιλική Λευκάδας: 'Ολα έτοιμα για την έναρξη του Watersports Festival με έντονη την παρουσία των ΜΜΕ

Το χρυσό κορίτσι της ιστιοπλοΐας η Σοφία Μπεκατώρου ειναι εδώ και ετοιμάζεται για την έναρξη του vassiliki watersports festival, μαζί της και όλοι οι αστέρες όπως η Βιργινία Κραβαριώτη, η Σοφία Παπαδοπούλου, ο Κώστας Τριγγκώνης, ο Ιορδάνης Πασχαλίδης και ο Αντώνης Μπουγιούρης.
Έντονη η παρουσία των ΜΜΕ με κορυφαίο το international sky sports αλλά και την εκπομπή Τρίτο Μάτι της ΕΡΑ ΣΠΟΡ που από αύριο και για τις επόμενες μέρες θα μεταδίδεται ζωντανά από την παραλία της Βασιλικής.
Την παράσταση αναμένεται να κλέψει ο διαγωνισμός για την ανάδειξη της miss Ionian Islands (Σάββατο 20-6 και ώρα 10 το βράδυ).
8 καλλίγραμμες Ελληνίδες, 5 Βρετανίδες και 3 Εσθονές ανεβάζουν την λίμπιντο!

Η Phil Holland υμνεί την Λευκάδα τραγουδώντας για πρώτη φορά μποροστα σε κοινό την '' Lefkadia Sapho"΄(Κυριακή 21-6 live και ώρα 9 το βράδυ ) και οι λάτρεις των extreme sports αναμένουν την μεγάλη μονομαχία των κορυφαίων αναβατών BMX Χάρη Νησιώτη και Γιάννη Μανάρα (Δευτέρα 22-6 και ώρα 7 το απόγευμα).

* Για περισσότερες πληροφορίες www.vassiliki-watersports-festival.com

[ionianguide.com]

Βασιλική Λευκάδας: 'Ολα έτοιμα για την έναρξη του Watersports Festival με έντονη την παρουσία των ΜΜΕSocialTwist Tell-a-Friend

Δεν υπάρχουν σχόλια: